Dugo se skrivao od javnosti! Ovaj frajer je rođeni brat Anđelke Prprić: Gde god se pojavi ženama padaju vilice!
Anđelka Prpić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

KO BI REKAO?!

Dugo se skrivao od javnosti! Ovaj frajer je rođeni brat Anđelke Prprić: Gde god se pojavi ženama padaju vilice!

Njega je veoma teško videti u javnosti sa poznatom sestrom, ali zahvaljujući društvenim mrežama imali smo priliku da saznamo nešto više i o njemu.

Objavljeno:

Glumica Anđelka Žugić, godinama poznata kao Prpić, stekla je veliku popularnost kako glumačkim tako i voditeljskim talentom. Intimu se trudila da drži dalje od javnosti. Međutim, kada je njena porodica u pitanju, ponosno ih pokazuje.

Malo ko je znao da ova šarmantna Požarevljanka ima mlađeg brata, koji je inače profesor gitare u Mizičkoj školi "Stevan Mokranjac" u Požerevcu. Bojan se kao master gitare posvetio pedagogiji i usmeravanju mladih da vole i izvode kvalitetnu muziku.

Bojan Stević i njegova poznata sestra ne liče uopšte, ali dele ljubav prema umetnosti i oboje se mogu nazvati umetničkim dušama. I dok je Anđelka usmerena na glumu, Bojan je svoj talenat pronašao u muzici.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

I njega je veoma teško videti u javnosti sa poznatom sestrom, ali zahvaljujući društvenim mrežama imali smo priliku da saznamo nešto više i o njemu.

Za razliku od nje, Bojan je ostao da živi u rodnom gradu u kojem je zavrišio i višu muzičku školu. Da podsetimo, Anđelka se razvela od supruga Darija Prpića 2020. godine, a nakon toga najveća podrška u životu su joj porodica i iskreni prijatelji. U javnosti je početkom godine kao bomba odjeknula vest da je Anđelka ponovo u drugom stanju, a krajem maja ona je na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Čarna.

Bonus video:

00:34

Anđelka Prpić na premijeri filma

(Espreso/pink/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.